12 آذر 1393 - 12:12 شناسه خبر: 1286 نسخه چاپی

معاون برنامه‌ریزی وزارت صنعت:

برنامه اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت همچنان روی میز نوبخت است

برنامه اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت همچنان روی میز نوبخت است معاون برنامه‌ریزی وزارت صنعت:
معاون برنامه‌ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: هنوز برنامه عملیاتی وزارت صنعت در اجرای اقتصاد مقاومتی به تصویب معاونت برنامه ریزی ریاست جم ...

معاون برنامه‌ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: هنوز برنامه عملیاتی وزارت صنعت در اجرای اقتصاد مقاومتی به تصویب معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری نرسیده است.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران،  حسین ابویی مهریزی در رابطه با وضعیت تصویب برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در عملیاتی کردن اقتصادی مقاومتی که اوایل آبان ماه به معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری ارائه شده بود، اظهارداشت: این برنامه‌ها باید به امضای وزیر، معاونین مرتبط هر دستگاه و معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهوری برسد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر هنوز معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری نظر نهایی خود را در بررسی و تصویب برنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام نکرده است.

بنا بر این گزارش، ابویی مهریزی  پیش از این نیز گفته بود: پس از ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، رییس جمهور این سیاست‌ها را از طریق معاون اول خود به تمام دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.

وی با اشاره به اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی متناسب با وظایف خود برنامه‌هایی را برای اجرای اقتصاد مقاومتی به معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهوری ارائه کردند، افزود: این برنامه‌ها نخست در معاونت برنامه ریزی بررسی شد و سپس در شورای اقتصاد مورد تصویب قرار گرفت و برای اقدامات بعدی به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

معاون برنامه‌ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: پس از ابلاغ این برنامه‌ها به دستگاه‌ها، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهوری از وزارتخانه‌ها درخواست کرد تا علاوه بر برنامه‌های قبلی، برنامه‌های عملیاتی خود را از لحاظ کمی و کیفی و منابع مورد نیاز در قالب یک برنامه دیگر به این معاونت ارائه کنند.

ابویی با اشاره به اینکه در همین رابطه برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی طی روزهای اخیر به معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری ارائه شده است، گفت: هر برنامه عملیاتی تعهدی است میان دستگاه‌های نظارتی و تأمین کننده بودجه (معاونت برنامه ریزی و راهبردی ریاست جمهوری) و مقام بالاتر دستگاه‌ها، به‌نحوی که پس از تصویب این برنامه دستگاه‌ها باید هر ماه یک گزارش از عملکرد خود را به معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهوری ارائه کنند.

 

منبع: تسنیم